blablabla
 • Welkom op Onze Site

  Filmen is één van de leukste hobby's.Videoclub Ros Beiaard wil graag deze passie met u delen en hoopt u te mogen verwelkomen op onze club.

  Lees Meer

  Nieuwtjes

  Lees Meer

  Waarom Lid Worden?

  Licht, Camera, Actie!

  Je hebt prachtige beelden gefilmd op reis of tijdens een gezellig feestje maar die liggen in de kast te verkommeren. Eigenlijk zou je er de betere delen uit willen nemen, na elkaar plaatsen, opsmukken met een vleugje muziek en of commentaar om er tenslotte een DVD van te branden die je fier als een pauw kan vertonen wanneer je visite over de                                                                 vloer krijgt.

  Het klinkt allemaal eenvoudig en dit is het ook! Maar soms weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen. Dan ben je bij videoclub Ros Beiaard op het juiste adres:

  Lees Meer
 • Evenementenmarkt

  3D Objects

  Wedding

  Reportage

  Advertising

  Portrait

 • Binnenkort ziet u hier voorbeelden van onze filmpjes.
 • Weetjes Voor Toekomstige Leden

  Cursus voor beginners

  Tijdens onze cursus voor beginners word je bij de hand genomen door een crack in't vak en leer je alles over capturen, firewire, keyframes en zo meer. In't begin lijkt het allemaal chinees maar na verloop van tijd spreek je dezelfde taal en al heel snel produceer je je eerste film. Deze cursus wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Contacteer onze                                                                 secretaris als je er meer over wil weten.

  Van Opname tot DVD

  Als Favoriet montageprogramma hebben we binnen Videoclub Ros Beiaard gekozen voor Adobe Premiere Elements. Via dit programma kan je beelden van je camera overzetten naar je PC, die monteren en vervolgens op DVD branden. Als je een eerste indruk wil krijgen van wat dit programma allemaal kan, kan je hier een gratis cursus bekijken. Natuurlijk focussen wij ons niet enkel op dit programma.

  Samenwerking

  Verder zijn er clubprojecten en samenwerkingen met andere instanties. Clubprojecten zijn videoproducties die in clubverband gerealiseerd worden. Regelmatig slaan we ook de handen in elkaar met andere instanties voor het vereeuwigen op film van hun evenementen.

 • Programma 2016

  Onze volgende afspraken zijn...

  Cursus filmen maken  Fred Scholliers

 • Onder constructie...
 • Contact Info

  Videoclub Ros Beiaard

  Oude adres : Kerselarenbrugwegel 12,
  9200 Dendermonde
  Nieuw adres : Hoogveld 58,
  9200 Dendermonde

  Voorzitter:
  Telefoon:
  Email:

  Fred Scholliers
  +32 052 21 77 34
  fred.scholliers@videoclub-rosbeiaard.be

  Bestuur

  Voorzitter:
  O.Voorzitter:
  Secretaris:
  P.Meester:

  Fred Scholliers
  Wilfried De Cock
  Fred Scholliers
  Marc van Keer

  Contactformulier

 • Nieuwtjes

  Et harum quidem rerum

  Cupiditate noprovident similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas.

  Cursus filmen maken


  De Videoclub Ros Beiaard van Dendermonde organiseert een cursus 'films maken'.
  Deelnemen is gratis.
  Fred Scholliers

  ---

  ---

 • Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)


  Wat kan je verwachten als nieuw lid?

  Je wordt opgevangen door de bestaande leden en met raad en daad bijgestaan met al je vragen over film en wat er zo allemaal mee samenhangt. Neem gerust eerste eens een kijkje en beslis dan of je je aansluit.

  Waar en wanneer zijn de samenkomsten?

  Iedere tweede en vierde donderdag van de maand om 20 uur in ons clublokaal in de Hoogveld 58 te 9200 Dendermonde. De cursus voor de starters gaat door op de tweede donderdag van de maand van 9 uur tot 12 uur ook in ons clublokaal.

  Moet ik eigen materiaal meebrengen?

  In principe niet. In de club zelf is alles aanwezig om je te helpen bij je hobby. Bij de lessen voor starters brengen nogal wat deelnemers hun eigen laptop mee; doch dit is zeker geen verplichting. Het filmen zelf gebeurt uiteraard met de eigen camera.

  Hoeveel bedraagt het lidgeld

  Het lidgeld bedraagt 40€: 20 EURO lidgeld voor de club en 20 EURO lidgeld voor CVB. Zo ben je ook verzekerd en krijg je 5 maal per jaar een mooi tijdschrift. Bovendien ben je voor je producties ook in orde met de regels van SABAM.

  Welke software gebruiken jullie?

  In principe gebruiken we steeds een betaalbaar en legaal programma . Het staat wel iedereen vrij om met andere programma's te werken.


                                                                      Volgende
 • Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)


  Is het mogelijk om lessen te volgen?

  Er wordt een cursus georganiseerd voor starters . Iedere tweede donderdag van de maand wordt een technisch onderwerp behandeld. Bovendien kan je ook deelnemen aan cursussen die georganiseerd worden door CVB of door Vakov. Van al deze mogelijkheden wordt je telkens op de hoogte gebracht.

                                                                      Vorige
 • Info

  Lidgeld

  Bedraagt 40€: 20 EURO lidgeld voor de club en 20 EURO lidgeld voor CVB. Zo ben je ook verzekerd en krijg je 5 maal per jaar een mooi tijdschrift. Bovendien ben je voor je producties ook in orde met de regels van SABAM.

  Samenkomsten:

  Iedere tweede en vierde donderdag van de maand om 20 uur in ons clublokaal in de Hoogveld 58 te 9200 Dendermonde. De cursus voor de starters gaat door op de tweede donderdag van de maand van 9 uur tot 12 uur ook in ons clublokaal.